31 januari 2008

Metabloggande och annat

Nu är det två veckor sedan jag senast uppdaterade bloggen. Olika människor har olika bloggvanor; somliga kör varje dag, somliga några gånger i veckan, andra några gånger i månaden eller bara en gång i månaden. Jag kan som vanligt inte bestämma mig utan pendlar mellan varannan dag och varannan vecka. På sist tiden har mitt liv helt enkelt varit så händelserikt och intressant att jag inte har känt något behov av att ursäkta min existent genom att skriva om den. Å andra sidan har inget av det varit av tillräckligt allmänt intresse för att vara intressant för andra heller (eller om det varit det, inte varit lämpligt bloggmaterial av andra anledningar). Moving on!

Andra bloggvänner har dock varit mycket aktiva. Innie, till exempel, blev upptäckt av Östgötacorrespondenten och fick en hel fin artikel skriven om sig, som jag varmt rekommenderar. Min mer avlägsna - åtminstonde geografiskt - vän, Marie, från Virginia, har startat en blogg för att uppdatera alla sina nyfikna anhöriga om hur hennes leukemibehandling fortskrider. Inte lika politisk, men själv är jag mycket tacksam för att jag äntligen får veta vad som händer i hennes liv långt där borta, och för andra kan den nog ge en liten inblick i den amerikanska sjukvården i alla fall.

En del saker händer med LinDai också. Sedan igår är vi äntligen en fulltalig styrelse igen för första gången på säkert mer än ett år. Välkomna, Sofia och Tobbe! Forumet på www.lindai.se/forum har blivit mer aktivt, och vi har fått en alldeles egen IRC-kanal: #LinDai på Rizon. Tisdagen den 12/2 har vi öppen visning i C3 klockan 18, då alla är välkomna! Mer info om det (tex vad som kommer att visas) kommer senare i nyhetsbrevet, som man kan prenumerera på här. Vidare kommer vi att anordna någon visning under LinCon också, så håll utkik efter oss om du tänker vara där.

Etiketter: