23 oktober 2007

20 varierande timmar

Igår var det en dag som började som skit, fortsatte som mer skit, och till slut övergick i nåt bra. Tenta i programutvecklingsmetodik på morgonen, och för lite sömn. Tofflar runt i lägenheten och försöker vifta bort sömnfjärilarna. Tappar ena brusgeneratorn i toaletten. *plums* Faaaa-AAANN! (Mer om vad en brusgenerator är och varför jag har en en annan gång.) Fick skumt nog för mig att det var akademisk kvart på tentan och kom en kvart för sent. Skit också. Satsar stenhårt på tentan och misslyckas antagligen, med mycket liten marginal. En kvart till hade kanske räckt...

På kvällen salsa, och inte bara i en gymnastiksal den här gången. Nu drog vi ut till L'Orient efteråt för att ta det hela till en ny nivå. Shit, vad mycket duktigt folk det var där. Och som vi väl hade befarat så såg deras salsa inte alls ut som det vi hade lärt oss. Det fanns liksom inga steg kvar i det hela, utan dansen bestod till hundra procent av armslingrande, snurrande och höftrullande. Som tur är är atmosfären väldigt avspänd på L'Orient och det var ett gäng nybörjare där också, så vi gjorde så gott vi kunde. Tack Mumlan, för att du följde med och följde.

Sen hem i säng och klockan fyra brakar ett gäng in genom ytterdörren och nån börjar sjunga slutmusiken till Portal med hög röst: "Now these points of data make a beautiful line, and we're out of beta we're releasing on time". Inga namn ska nämnas. Tack gode gud att de inte började spela Tetris Attack i alla fall. Men men, vad vore livet om man inte blev väckt mitt i natten av partajande kompisar då och då?

Etiketter: ,