26 oktober 2007

mp3:or till kaffet

Studentcafé Baljan i Kårallen hade tidigare en rolig funktion kopplad till sina kaffekort. Man kunde själv tanka upp en kort mp3:a som spelades när man tog en kaffe med kortet. Nu är funktionen tillbaka och alla vill ha det allra bästa/roligaste/ägigaste ljudet. Spel av olika slag har blivit ett nästan självklart tema. Kalle hade tidigare den välkända Final Fantasy-fanfaren. Sarah har kistöppnarljudet från Zelda, och letar efter supersvampljudet från Mario. Vitkor har ett par repliker från Grim Fandango (publicerat på hans blogg), och själv har jag nu, inte utan en bra skopa tillfredsställelse, klippt ihop mitt eget bidrag av repliker lånade från Day of the Tentacle.

Etiketter:

1 Comments:

Blogger Innie said...

Men vafan - vilka lyxgrejer har ni uppe på Valla egentligen? På Örat har vi minsann inga kaffemaskiner, än mindre mp3-kopplade sådana. Morr ;-)

(fö har studenterna på HU tydligen slagits i åtskilliga terminer för att få en fullkomligt normal kaffeautomat i glasentrén, så vi kan få koffein efter klockan 16 samt på helger, men ännu inte lyckats. estetiska och säkerhetsaspekter ligger bakom. BAAAH! och vi har fortfarnde inget kaffe...)

08 november, 2007 18:49  

Skicka en kommentar

<< Home